Nail Talk

Welkom bij Nail Talk, dé Nailblog die je zeker gelezen moet hebben. Elke maand zal er hier een nieuwe topic verschijnen over onze sector. Dit kan gaan over producten, technieken maar vooral leuke weetjes en tips! Neem zeker af en toe eens een kijkje en aarzel niet hier te reageren of via onze socials wat jij er van vindt. Laat me vooral weten over welk onderwerp jij graag meer te weten wil komen.

Liefs Vicky

 

 

Oktober 2023

Alles wat je moet weten over Acrygel

Als je op zoek bent naar de perfecte nagelverlenging of nagelversteviging, is de wereld van nagelproducten enorm en soms verwarrend. Eén optie die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, is acrygel. Maar wat is acrygel precies en waarom zou je het overwegen? In deze blog gaan we dieper in op acrygel producten en delen we alles wat je moet weten.

Lees meer »
September 2023

HEMA in nagelproducten

HEMA is een afkorting die staat voor 2-Hydroxyethyl Methacrylaat. Het is een belangrijk ingrediënt in veel nagelproducten, met name op het gebied van acryl- en gelnagels. HEMA is een heldere, kleurloze vloeistof die wordt gebruikt bij de formulering van acryl- en gelnagelverbeteringen, evenals nagellijmen en primers.

Lees meer »
Augustus 2023
Juli 2023