Over ons

 

Ik ben Vicky, gepassioneerd Nagelstyliste, Piercer en Educator. Bij mij kan je terecht voor behandelingen betreffende nagels, lashlift, ontharingen en piercings, maar ook voor het volgen van een kwalitatieve opleiding.

Dus wil jij jezelf graag ontpoppen tot piercer of nagelstyliste, of ben je op zoek naar lessen om je skills naar een hoger level te tillen? Dan ben  je aan het juiste adres belandt.

Check het opleidingsaanbod voor kunstnagels hier. En voor de opleding tot piercer hier.

 

Sinds 2015 ben ik actief in de wereld van kunstnagels en Natural Nail Treatments. Ik deed veel verschillende opleidingen in binnen en buitenland, en ik volgde een opleiding als Educator in 2018.

Om mijn klanten en cursisten de beste kwaliteit aan te kunnen blijven bieden,  volg ik zelf nog minstens 2 maal per jaar opleiding.

In de afgelopen jaren deed ik mee aan internationale wedstrijden waar ik in verschillende categorieën een eerste plaats kon behalen.

 

Naast de behandelingen voor nagels, lashlift en ontharingen, biedt ik ook het hygiënisch plaatsen van lichaamsjuwelen aan. In 2020 deed ik een opleiding tot gecertificeerd piercer en behaalde ik het door de overheid verplichte 'attest voor hygiëneprocedures'. Ook voor mooie, steriel geplaatste juwelen in het lichaam kan je dus bij mij terecht. Ben je op zoek naar een kwalitatieve opleiding tot piercer, dan ben je ook hiervoor aan het juiste adres.

Ik hoop jou snel te verwelkomen.

Liefs Vicky